Kuivasniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuivasniemi

Kuivasniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kuivasniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 110

v. 2015 109

v. 2016 108

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuivasniemi on noin sijalla 6 300.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuivasniemi on melko pitkä nimi.

Kuivasniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuivasniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1889-1928

Kuivasniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Kuivasniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Kuivasniemien yleisin asuinpaikka oli Evijärvi (4 vainajaa).

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Kuivasniemi, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 8.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1924–1941
Lakanneet yritykset
perust. 1989–1995

Sana Kuivasniemi tai Kuivasniemen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kuivasniemi

Kuivasniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Kuivasniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kuivasniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kuivasniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuivasniemenkuja, Kuivasniementie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kuivasniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kuivasniemet ulkomailla

Ruotsissa Kuivasniemi oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куйвасниеми ("Kuivasnijemi") tarkoittaa nimeä Kuivasniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quifwasniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuivasniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuisma Kuivasniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuivasniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kuivasniemi.com, kuivasniemet.com, kuivasniemet.eu, kuivasniemet.fi, kuivasniemet.info, kuivasniemet.name, kuivasniemet.net, kuivasniemet.org, kuivasniemi.eu, kuivasniemi.fi, kuivasniemi.info, kuivasniemi.name, kuivasniemi.net, kuivasniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuivasniemi i Finland. Surname Kuivasniemi in Finland.

©Tuomas Salste