Kuja-Halkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuja-Halkola

Kuja-Halkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuja-Halkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuja-Halkola on noin sijalla 16 000.

Kuja-Halkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuja-Halkola on melko pitkä nimi.

Kuja-Halkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuja-Halkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kuja-Halkola

Kuja-Halkola (paikannimi)

Kuja-Halkola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on maastokohde.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kuja-Halkola jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kuja-Halkola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kuja-Halkolat ulkomailla

Ruotsissa Kuja-Halkola oli 19 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куя-Халкола tarkoittaa nimeä Kuja-Halkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quia=Halgola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuja-Halkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuja-Halkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuja-Halkola i Finland. Surname Kuja-Halkola in Finland.

©Tuomas Salste