Kuja-Kyyny: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuja-Kyyny

Kuja-Kyyny on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuja-Kyyny-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuja-Kyyny on noin sijalla 16 000.

Kuja-Kyyny-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kuja-Kyyny on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuja-Kyyny ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kuja-Kyyny

Kuja-Kyyny (paikannimi)

Kuja-Kyyny on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kuja-Kyyny jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kuja-Kyyny-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куя-Кюуню ("Kuja-Kjuunju") tarkoittaa nimeä Kuja-Kyyny. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quia=Kÿnÿ on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuja-Kyyny olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuja-Kyyny

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuja-Kyyny i Finland. Surname Kuja-Kyyny in Finland.

©Tuomas Salste