Kukkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kukkala

Kukkala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kukkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 110

v. 2015 114

v. 2016 114

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kukkala on noin sijalla 6 000.

Kukkala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kukkala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kukkala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kukkala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kukkala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 45 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kukkala-nimisiä on 114.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1969–1981
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kukkala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kukkala

Kukkala (paikannimi)Katuosoitteissa

Kukkala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 13 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kukkala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kukkala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kukkalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kukkala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куккала tarkoittaa nimeä Kukkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quckala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kukkala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kukka Kukkala.

Samankaltaisia nimiä kuin Kukkala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kukkala.com, kukkala.fi, kukkala.eu, kukkala.info, kukkala.name, kukkala.net, kukkala.org, kukkalat.com, kukkalat.eu, kukkalat.fi, kukkalat.info, kukkalat.name, kukkalat.net, kukkalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kukkala i Finland. Surname Kukkala in Finland.

©Tuomas Salste