Kuljunlahti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuljunlahti

Kuljunlahti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuljunlahtien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuljunlahti on noin sijalla 13 000.

Kuljunlahti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuljunlahti on melko pitkä nimi.

Kuljunlahti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuljunlahti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kuljunlahti

Kuljunlahti (paikannimi)Katuosoitteissa

Kuljunlahti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kuljunlahti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kuljunlahti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuljunlahdentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kuljunlahti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kuljunlahdet ulkomailla

Ruotsissa Kuljunlahti oli 28 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кульюнлахти tarkoittaa nimeä Kuljunlahti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quliunlachtj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuljunlahti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kulta Kuljunlahti tai Kultimo Kuljunlahti.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuljunlahti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuljunlahti i Finland. Surname Kuljunlahti in Finland.

©Tuomas Salste