Kumpusalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kumpusalo

Kumpusalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kumpusalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kumpusalo on noin sijalla 16 000.

Kumpusalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kumpusalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kumpusalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kumpusalo

Kumpusalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Kumpusalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kumpusalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kumpusalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kumpusalontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kumpusalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кумпусало tarkoittaa nimeä Kumpusalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qumbusalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kumpusalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kumar Kumpusalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Kumpusalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kumpusalo i Finland. Surname Kumpusalo in Finland.

©Tuomas Salste