Kunnasmäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kunnasmäki

Kunnasmäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kunnasmäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kunnasmäki on noin sijalla 14 000.

Kunnasmäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kunnasmäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kunnasmäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куннасмяки ("Kunnasmjaki") tarkoittaa nimeä Kunnasmäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qunnasmäkj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kunnasmäki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kunnasmaki tai Kunnasmaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kunnar Kunnasmäki tai Kunigunda Kunnasmäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Kunnasmäki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kunnasmäki i Finland. Surname Kunnasmäki in Finland.

©Tuomas Salste