Kunto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kunto

Kunto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kunto-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kunto on noin sijalla 14 000.

Kunto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kunto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kunto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1920–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1965–2005

Sana Kunto tai Kunnon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kunto

Kunto (paikannimi)Katuosoitteissa

Kunto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kunto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kunto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuntokatu, Kuntokuja, Kuntolenkki, Kuntopolku, Kuntoportti, Kuntoraitti, Kuntotaival, Kuntotie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kunto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Kunto

Kunto on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Kunto oli yhtenä etunimenä 146 miehellä. Juuri etunimenä Kunto onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 36 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Kunnot ulkomailla

Ruotsissa Kunto oli 28 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Kunto oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

36288
Kunnot Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuno Kunto tai Kunigunda Kunto.

Samankaltaisia nimiä kuin Kunto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kunto i Finland. Surname Kunto in Finland.

©Tuomas Salste