Kuoppakangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuoppakangas

Kuoppakangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuoppakankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 48

v. 2016 48

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuoppakangas on noin sijalla 12 000.

Kuoppakangas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuoppakangas on melko pitkä nimi.

Kuoppakangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuoppakangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1995

Sana Kuoppakangas tai Kuoppakankaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kuoppakangas

Kuoppakangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Kuoppakangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 73 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kuoppakangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kuoppakangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuoppakangas, Kuoppakankaankatu, Kuoppakankaantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kuoppakangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kuoppakankaat ulkomailla

Ruotsissa Kuoppakangas oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куоппакангас tarkoittaa nimeä Kuoppakangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cooppacangas on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuoppakangas olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuoppakangas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuoppakangas i Finland. Surname Kuoppakangas in Finland.

©Tuomas Salste