Kuoppamaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuoppamaa

Kuoppamaa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kuoppamaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 127

v. 2015 126

v. 2016 126

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuoppamaa on noin sijalla 5 500.

Kuoppamaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuoppamaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984–1997
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kuoppamaa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kuoppamaa

Kuoppamaa (paikannimi)

Kuoppamaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kuoppamaa jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kuoppamaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kuoppamaat ulkomailla

Ruotsissa Kuoppamaa oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куоппамаа tarkoittaa nimeä Kuoppamaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cooppama on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuoppamaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuoppamaa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kuoppamaa.com, kuoppamaa.eu, kuoppamaa.fi, kuoppamaa.info, kuoppamaa.name, kuoppamaa.net, kuoppamaa.org, kuoppamaat.com, kuoppamaat.eu, kuoppamaat.fi, kuoppamaat.info, kuoppamaat.name, kuoppamaat.net, kuoppamaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuoppamaa i Finland. Surname Kuoppamaa in Finland.

©Tuomas Salste