Kuopusjärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuopusjärvi

Kuopusjärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuopusjärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 43 max

v. 2015 42

v. 2016 42

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuopusjärvi on noin sijalla 13 000.

Kuopusjärvi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuopusjärvi on melko pitkä nimi.

Kuopusjärvi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuopusjärvi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Kuopusjärvi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kuopusjärvi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuopusjärventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куопусъярви ("Kuopusjarvi") tarkoittaa nimeä Kuopusjärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coopusierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuopusjärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kuopusjarvi tai Kuopusjaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuopusjärvi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuopusjärvi i Finland. Surname Kuopusjärvi in Finland.

©Tuomas Salste