Kupulisoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kupulisoja

Kupulisoja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kupulisojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kupulisoja on noin sijalla 14 000.

Kupulisoja-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kupulisoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kupulisoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kupulisoja

Kupulisoja (paikannimi)

Kupulisoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kupulisoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kupulisoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Купулисоя tarkoittaa nimeä Kupulisoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qupulisoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kupulisoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Kupulisoja

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kupulisoja i Finland. Surname Kupulisoja in Finland.

©Tuomas Salste