Kurhila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kurhila

Kurhila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Kurhila-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kurhila on noin sijalla 22 000.

Kurhila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kurhila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kurhila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kurhilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kurhila

Kurhila (paikannimi)Katuosoitteissa

Kurhila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kurhila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kurhila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kurhilankatu, Kurhilantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kurhila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Курхила tarkoittaa nimeä Kurhila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kurt Kurhila.

Samankaltaisia nimiä kuin Kurhila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kurhila i Finland. Surname Kurhila in Finland.

©Tuomas Salste