Kurikkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kurikkala

Kurikkala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kurikkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 166

v. 2015 168

v. 2016 172

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kurikkala on noin sijalla 4 300.

Kurikkala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kurikkala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kurikkala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kurikkala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kurikkala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 91 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kurikkala-nimisiä on 172.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1963–1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kurikkala tai Kurikkalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kurikkala

Kurikkala (paikannimi)Katuosoitteissa

Kurikkala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kurikkala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kurikkala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kurikkala, Kurikkalantanhua, Kurikkalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kurikkala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куриккала tarkoittaa nimeä Kurikkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qurickala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kurikkala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kurt Kurikkala.

Samankaltaisia nimiä kuin Kurikkala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kurikkala.com, kurikkala.eu, kurikkala.fi, kurikkala.info, kurikkala.name, kurikkala.net, kurikkala.org, kurikkalat.com, kurikkalat.eu, kurikkalat.fi, kurikkalat.info, kurikkalat.name, kurikkalat.net, kurikkalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kurikkala i Finland. Surname Kurikkala in Finland.

©Tuomas Salste