Kurikkaoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kurikkaoja

Kurikkaoja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kurikkaojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kurikkaoja on noin sijalla 16 000.

Kurikkaoja-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kurikkaoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kurikkaoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1995

Sana Kurikkaoja esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kurikkaoja

Kurikkaoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Kurikkaoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kurikkaoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kurikkaoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kurikkaojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kurikkaoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куриккаоя tarkoittaa nimeä Kurikkaoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qurickaoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kurikkaoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kurt Kurikkaoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Kurikkaoja

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kurikkaoja i Finland. Surname Kurikkaoja in Finland.

©Tuomas Salste