Kurki-Suonio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kurki-Suonio

Kurki-Suonio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kurki-Suonioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 61

v. 2015 61

v. 2016 60

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kurki-Suonio on noin sijalla 9 800.

Kurki-Suonio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kurki-Suonio on melko pitkä nimi.

Kurki-Suonio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kurki-Suonio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Курки-Суонио tarkoittaa nimeä Kurki-Suonio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qurgi=Sooniå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kurki-Suonio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kurt Kurki-Suonio.

Samankaltaisia nimiä kuin Kurki-Suonio

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kurki-Suonio i Finland. Surname Kurki-Suonio in Finland.

©Tuomas Salste