Kurran-Kuusela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kurran-Kuusela

Kurran-Kuusela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kurran-Kuuseloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kurran-Kuusela on noin sijalla 22 000.

Kurran-Kuusela-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kurran-Kuusela on melko pitkä nimi.

Kurran-Kuusela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kurran-Kuusela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Kurran-Kuuselat ulkomailla

Ruotsissa Kurran-Kuusela oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Курран-Куусела tarkoittaa nimeä Kurran-Kuusela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qurran=Qusela on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kurran-Kuusela olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kurt Kurran-Kuusela.

Samankaltaisia nimiä kuin Kurran-Kuusela

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kurran-Kuusela i Finland. Surname Kurran-Kuusela in Finland.

©Tuomas Salste