Kursula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kursula

Kursula on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kursula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 121

v. 2015 119

v. 2016 120

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kursula on noin sijalla 5 800.

Kursula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kursula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1966–1991

Sana Kursula tai Kursulan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kursula

Kursula (paikannimi)Katuosoitteissa

Kursula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kursula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kursula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kursulantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kursula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kursulat ulkomailla

Ruotsissa Kursula oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Курсула tarkoittaa nimeä Kursula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kurt Kursula.

Samankaltaisia nimiä kuin Kursula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kursula.fi, kursula.com, kursula.eu, kursula.info, kursula.name, kursula.net, kursula.org, kursulat.com, kursulat.eu, kursulat.fi, kursulat.info, kursulat.name, kursulat.net, kursulat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kursula i Finland. Surname Kursula in Finland.

©Tuomas Salste