Kurunsaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kurunsaari

Kurunsaari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kurunsaarien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 108 max

v. 2014 191

v. 2015 193

v. 2016 194

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kurunsaari on noin sijalla 3 900.

Kurunsaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kurunsaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1973–2002
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kurunsaari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kurunsaari

Kurunsaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Kurunsaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kurunsaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kurunsaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kurunsaarentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kurunsaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Курунсаари tarkoittaa nimeä Kurunsaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qurunsarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kurunsaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kurt Kurunsaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Kurunsaari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kurunsaari.fi, kurunsaaret.com, kurunsaaret.eu, kurunsaaret.fi, kurunsaaret.info, kurunsaaret.name, kurunsaaret.net, kurunsaaret.org, kurunsaari.com, kurunsaari.eu, kurunsaari.info, kurunsaari.name, kurunsaari.net, kurunsaari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kurunsaari i Finland. Surname Kurunsaari in Finland.

©Tuomas Salste