Kuuppo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuuppo

Kuuppo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kuuppojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 104 max

v. 2014 86

v. 2015 86

v. 2016 85

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuuppo on noin sijalla 7 600.

Kuuppo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kuuppo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuuppo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1960–1986
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kuuppo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kuuppo

Kuuppo (paikannimi)Katuosoitteissa

Kuuppo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kuuppo jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kuuppo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuupontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kuuppo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кууппо tarkoittaa nimeä Kuuppo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quppå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuuppo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuu Kuuppo.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuuppo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kuuppo.com, kuuppo.eu, kuuppo.fi, kuuppo.info, kuuppo.name, kuuppo.net, kuuppo.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuuppo i Finland. Surname Kuuppo in Finland.

©Tuomas Salste