Kuuri-Riutta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuuri-Riutta

Kuuri-Riutta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kuuri-Riuttojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2015 52

v. 2016 54

v. 2017 54

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuuri-Riutta on noin sijalla 11 000.

Kuuri-Riutta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kuuri-Riuttojen enemmistö on naisia. Vuonna 2016 naisten osuus tämän sukunimen kantajista oli 65 %.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuuri-Riutta on melko pitkä nimi.

Kuuri-Riutta osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kuuri-Riutta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuuri-Riutantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куури-Риутта tarkoittaa nimeä Kuuri-Riutta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Quri=Riutta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuuri-Riutta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuura Kuuri-Riutta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuuri-Riutta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kuuri-Riutta, Finland.

©Tuomas Salste