Kuusela-Opas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuusela-Opas

Kuusela-Opas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuusela-Oppaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuusela-Opas on noin sijalla 13 000.

Kuusela-Opas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuusela-Opas on melko pitkä nimi.

Kuusela-Opas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuusela-Opas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куусела-Опас tarkoittaa nimeä Kuusela-Opas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qusela=Opas on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuusela-Opas olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuu Kuusela-Opas.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuusela-Opas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuusela-Opas i Finland. Surname Kuusela-Opas in Finland.

©Tuomas Salste