Kuusenaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuusenaho

Kuusenaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuusenahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuusenaho on noin sijalla 19 000.

Kuusenaho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kuusenaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuusenaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kuusenaho

Kuusenaho (paikannimi)Katuosoitteissa

Kuusenaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kuusenaho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kuusenaho esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuusenahontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kuusenaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куусенахо tarkoittaa nimeä Kuusenaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qusenahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuusenaho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuu Kuusenaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuusenaho

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuusenaho i Finland. Surname Kuusenaho in Finland.

©Tuomas Salste