Kuusijoensuu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuusijoensuu

Kuusijoensuu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuusijoensuiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 43

v. 2017 44

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuusijoensuu on noin sijalla 12 000.

Kuusijoensuu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kuusijoensuu on melko pitkä nimi.

Paikannimi Kuusijoensuu

Kuusijoensuu (paikannimi)Katuosoitteissa

Kuusijoensuu on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Kuusijoensuu jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kuusijoensuu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuusijoensuuntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куусийоэнсуу tarkoittaa nimeä Kuusijoensuu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qusijoensu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuusijoensuu olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuura Kuusijoensuu.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuusijoensuu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kuusijoensuu, Finland.

©Tuomas Salste