Kuusiniva: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuusiniva

Kuusiniva on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuusinivojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuusiniva on noin sijalla 15 000.

Kuusiniva-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kuusiniva on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuusiniva ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kuusiniva

Kuusiniva (paikannimi)

Kuusiniva on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on koski.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kuusiniva jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kuusiniva-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куусинива tarkoittaa nimeä Kuusiniva. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qusinifwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuusiniva olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuu Kuusiniva.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuusiniva

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuusiniva i Finland. Surname Kuusiniva in Finland.

©Tuomas Salste