Kuutniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kuutniemi

Kuutniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kuutniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kuutniemi on noin sijalla 19 000.

Kuutniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kuutniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kuutniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Kuutniemi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kuutniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kuutniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Куутниеми ("Kuutnijemi") tarkoittaa nimeä Kuutniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Qutniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kuutniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kuutar Kuutniemi tai Kuutti Kuutniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kuutniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kuutniemi i Finland. Surname Kuutniemi in Finland.

©Tuomas Salste