Kvarnström: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kvarnström

Kvarnström on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kvarnströmien lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 135

v. 2014 134

v. 2015 133

v. 2016 134

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kvarnström on noin sijalla 5 300.

Kvarnström on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kvarnström ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Qvarnström. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1884-1914

Kvarnströmejä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 24 Kvarnströmin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Kvarnströmien yleisin asuinpaikka oli Inkoo (5 vainajaa).

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Kvarnström, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 14.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1897–1930
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1995

Sana Kvarnström tai Kvarnströmin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kvarnström osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kvarnström esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kvarnströmintie, Kvarnströmsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Kvarnströmit ulkomailla

Ruotsissa Kvarnström oli 1 440 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Kvarnstrøm oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

134144013
Kvarnströmit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Kvarnstrom tai Kvarnstroem, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kvarnström

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kvarnstrom.com, kvarnstrom.eu, kvarnstrom.net, kvarnstrom.org, kvarnstrom.fi, kvarnstrom.info, kvarnstrom.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kvarnström i Finland. Surname Kvarnström in Finland.

©Tuomas Salste