Kylä-Heiko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kylä-Heiko

Kylä-Heiko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kylä-Heiko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kylä-Heiko on noin sijalla 19 000.

Kylä-Heiko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kylä-Heiko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kylä-Heiko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кюля-Хейко ("Kjulja-Heiko") tarkoittaa nimeä Kylä-Heiko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kÿlä=Heicå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kylä-Heiko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kyla-Heiko tai Kylae-Heiko, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kyle Kylä-Heiko tai Kylli Kylä-Heiko.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kylä-Heiko i Finland. Surname Kylä-Heiko in Finland.

©Tuomas Salste