Kylä-Kause: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kylä-Kause

Kylä-Kause on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kylä-Kause-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kylä-Kause on noin sijalla 17 000.

Kylä-Kause-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kylä-Kause on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kylä-Kause ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kylä-Kause

Kylä-Kause (paikannimi)

Kylä-Kause on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kylä-Kause jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kylä-Kause-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кюля-Каусе ("Kjulja-Kause") tarkoittaa nimeä Kylä-Kause. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kÿlä=Cause on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kylä-Kause olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kyla-Kause tai Kylae-Kause, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kyle Kylä-Kause tai Kylli Kylä-Kause.

Samankaltaisia nimiä kuin Kylä-Kause

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kylä-Kause i Finland. Surname Kylä-Kause in Finland.

©Tuomas Salste