Kylä-Liuhala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kylä-Liuhala

Kylä-Liuhala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kylä-Liuhala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kylä-Liuhala on noin sijalla 16 000.

Kylä-Liuhala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kylä-Liuhala on melko pitkä nimi.

Kylä-Liuhala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kylä-Liuhala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кюля-Лиухала ("Kjulja-Liuhala") tarkoittaa nimeä Kylä-Liuhala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kÿlä=Liuhala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kylä-Liuhala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kyla-Liuhala tai Kylae-Liuhala, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kyle Kylä-Liuhala tai Kylli Kylä-Liuhala.

Samankaltaisia nimiä kuin Kylä-Liuhala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kylä-Liuhala i Finland. Surname Kylä-Liuhala in Finland.

©Tuomas Salste