Kylätie: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kylätie

Kylätie on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kyläteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kylätie on noin sijalla 20 000.

Kylätie-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kylätie on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kylätie ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1944
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kylätie tai Kylätien esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Kylätie osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kylätie esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Iso Kylätie, Kelvän Kylätie, Kylätie, Paijalan Kylätie, Sakkolan Kylätie, Vanha Kylätie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кюлятие ("Kjuljatije") tarkoittaa nimeä Kylätie. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Kylatie tai Kylaetie, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kyle Kylätie tai Kylli Kylätie.

Samankaltaisia nimiä kuin Kylätie

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kylätie i Finland. Surname Kylätie in Finland.

©Tuomas Salste