Kynkäänniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kynkäänniemi

Kynkäänniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kynkäänniemien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 100 max

v. 2014 148

v. 2015 150

v. 2016 153

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kynkäänniemi on noin sijalla 4 800.

Verrattuna muihin sukunimiin Kynkäänniemi on melko pitkä nimi.

Kynkäänniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kynkäänniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kynkäänniemi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kynkäänniemi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kynkäänniemi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 35 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kynkäänniemiä on 153.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kynkäänniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kynkäänniemi

Kynkäänniemi (paikannimi)

Kynkäänniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kynkäänniemi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kynkäänniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kynkäänniemet ulkomailla

Ruotsissa Kynkäänniemi oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кюнкяанниеми ("Kjunkjaannijemi") tarkoittaa nimeä Kynkäänniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kÿngänniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kynkäänniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kynkaanniemi tai Kynkaeaenniemi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kynkaanniemet.com, kynkaanniemet.eu, kynkaanniemet.fi, kynkaanniemet.info, kynkaanniemet.name, kynkaanniemet.net, kynkaanniemet.org, kynkaanniemi.com, kynkaanniemi.eu, kynkaanniemi.fi, kynkaanniemi.info, kynkaanniemi.name, kynkaanniemi.net, kynkaanniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kynkäänniemi i Finland. Surname Kynkäänniemi in Finland.

©Tuomas Salste