Lahdensuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lahdensuo

Lahdensuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Lahdensoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 156 max

v. 2014 223

v. 2015 221

v. 2016 222

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lahdensuo on noin sijalla 3 500.

Lahdensuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lahdensuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Lahdensuo on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Lahdensuo on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Lahdensuo ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 91 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Lahdensoita on 222.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1915–1936
Lakanneet yritykset
perust. 1951–1998

Sana Lahdensuo tai Lahdensuon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Lahdensuo

Lahdensuo (paikannimi)Katuosoitteissa

Lahdensuo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 30 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lahdensuo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lahdensuo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lahdensuontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lahdensuo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Lahdensuot ulkomailla

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 5 henkeä, joiden sukunimi oli LAHDENSUO.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лахденсуо tarkoittaa nimeä Lahdensuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lachdensoo on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lahdensuo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lahja Lahdensuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Lahdensuo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lahdensuo.com, lahdensuo.fi, lahdensuo.eu, lahdensuo.info, lahdensuo.name, lahdensuo.net, lahdensuo.org, lahdensuot.com, lahdensuot.eu, lahdensuot.fi, lahdensuot.info, lahdensuot.name, lahdensuot.net, lahdensuot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lahdensuo i Finland. Surname Lahdensuo in Finland.

©Tuomas Salste