Lähteenaro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lähteenaro

Lähteenaro on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lähteenarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lähteenaro on noin sijalla 13 000.

Lähteenaro-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lähteenaro on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lähteenaro ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1992

Sana Lähteenaro esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Lähteenaro

Lähteenaro (paikannimi)Katuosoitteissa

Lähteenaro on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lähteenaro jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lähteenaro esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lähteenaronpolku. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lähteenaro-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ляхтеэнаро ("Ljahteenaro") tarkoittaa nimeä Lähteenaro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lächtenarå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lähteenaro olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Lahteenaro tai Laehteenaro, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Lähteenaro

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lähteenaro i Finland. Surname Lähteenaro in Finland.

©Tuomas Salste