Lahti-Luopa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lahti-Luopa

Lahti-Luopa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lahti-Luopien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lahti-Luopa on noin sijalla 21 000.

Lahti-Luopa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lahti-Luopa on melko pitkä nimi.

Lahti-Luopa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lahti-Luopa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лахти-Луопа tarkoittaa nimeä Lahti-Luopa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Lachti=Loopa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Lahti-Luopa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lahja Lahti-Luopa.

Samankaltaisia nimiä kuin Lahti-Luopa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lahti-Luopa i Finland. Surname Lahti-Luopa in Finland.

©Tuomas Salste