Laitaharju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Laitaharju

Laitaharju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Laitaharjujen lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Laitaharju on noin sijalla 22 000.

Laitaharju-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Laitaharju on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Laitaharju ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Laitaharju

Laitaharju (paikannimi)

Laitaharju on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Laitaharju jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Laitaharju-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лайтахарью tarkoittaa nimeä Laitaharju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Laiti Laitaharju.

Samankaltaisia nimiä kuin Laitaharju

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Laitaharju i Finland. Surname Laitaharju in Finland.

©Tuomas Salste