Laitamaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Laitamaa

Laitamaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Laitamaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 50

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Laitamaa on noin sijalla 11 000.

Laitamaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Laitamaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Laitamaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Laitamaa on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Laitamaa on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Laitamaa ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 27 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Laitamaita on 50.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984–1996

Sana Laitamaa tai Laitamaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Laitamaa

Laitamaa (paikannimi)Katuosoitteissa

Laitamaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 35 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Laitamaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Laitamaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Laitamaavägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Laitamaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Laitamaat ulkomailla

Ruotsissa Laitamaa oli 37 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лайтамаа tarkoittaa nimeä Laitamaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Laiti Laitamaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Laitamaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Laitamaa i Finland. Surname Laitamaa in Finland.

©Tuomas Salste