Laivamaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Laivamaa

Laivamaa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Laivamaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 157

v. 2015 161

v. 2016 160

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Laivamaa on noin sijalla 4 600.

Laivamaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Laivamaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Laivamaa on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Laivamaa on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Laivamaa ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 55 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Laivamaita on 160.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1987–1995

Sana Laivamaa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Laivamaa

Laivamaa (paikannimi)

Laivamaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kohouma.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Laivamaa jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Laivamaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лайвамаа tarkoittaa nimeä Laivamaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Laifwama on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Laivamaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Laia Laivamaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Laivamaa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: laivamaa.fi, laivamaa.com, laivamaa.eu, laivamaa.info, laivamaa.name, laivamaa.net, laivamaa.org, laivamaat.com, laivamaat.eu, laivamaat.fi, laivamaat.info, laivamaat.name, laivamaat.net, laivamaat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Laivamaa i Finland. Surname Laivamaa in Finland.

©Tuomas Salste