Lakiasuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lakiasuo

Lakiasuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lakiasoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 31

v. 2016 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lakiasuo on noin sijalla 16 000.

Lakiasuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lakiasuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lakiasuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1998

Sana Lakiasuo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Lakiasuo

Lakiasuo (paikannimi)Katuosoitteissa

Lakiasuo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 53 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lakiasuo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lakiasuo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lakiasuonkuja, Lakiasuontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lakiasuo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лакиасуо tarkoittaa nimeä Lakiasuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lakiasuo i Finland. Surname Lakiasuo in Finland.

©Tuomas Salste