Lalla: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lalla

Lalla on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Lalla-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 63

v. 2015 62

v. 2016 63

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lalla on noin sijalla 9 500.

Lalla-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lalla on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lalla ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1947–2001
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Lalla esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Lalla

Lalla (paikannimi)Katuosoitteissa

Lalla on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lalla jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lalla esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lallankatu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lalla-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Lalla

Lalla on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Lalla oli yhtenä etunimenä 12 naisella. Sukunimenä Lalla on kuitenkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli 63 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (10 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (2).

Lallat ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 621 henkeä, joiden sukunimi oli LALLA.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 7 henkeä, joiden sukunimi oli LALLA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лалла tarkoittaa nimeä Lalla. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lalli Lalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Lalla

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lalla i Finland. Surname Lalla in Finland.

©Tuomas Salste