Lamminniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lamminniemi

Lamminniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Lamminniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 71

v. 2015 71

v. 2016 72

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lamminniemi on noin sijalla 8 600.

Lamminniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Lamminniemi on melko pitkä nimi.

Lamminniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lamminniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Lamminniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Lamminniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1976–1997
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Lamminniemi tai Lamminniemen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Lamminniemi

Lamminniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Lamminniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 69 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, niemi, rautatieliikennepaikka sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lamminniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lamminniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lamminniementie, Lamminniemivägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lamminniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ламминниеми ("Lamminnijemi") tarkoittaa nimeä Lamminniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lam Lamminniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Lamminniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lamminniemi i Finland. Surname Lamminniemi in Finland.

©Tuomas Salste