Langenskiöld: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Langenskiöld

Langenskiöld on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Langenskiöld-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 62

v. 2015 61

v. 2016 61

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Langenskiöld on noin sijalla 9 700.

Langenskiöld-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Langenskiöld on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin Langenskiöld on melko pitkä nimi.

Langenskiöld on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Langenskiöld ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1964–1998
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Langenskiöld esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Langenskiöld-suku ulkomailla

Ruotsissa Langenskiöld oli 35 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Langenskiold tai Langenskioeld, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lan Langenskiöld.

Samankaltaisia nimiä kuin Langenskiöld

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: langenskiold.com, langenskiold.net, langenskiold.eu, langenskiold.fi, langenskiold.info, langenskiold.name, langenskiold.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Langenskiöld i Finland. Surname Langenskiöld in Finland.

©Tuomas Salste