Lapinkangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lapinkangas

Lapinkangas on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lapinkankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 145

v. 2015 156

v. 2016 159

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lapinkangas on noin sijalla 4 600.

Verrattuna muihin sukunimiin Lapinkangas on melko pitkä nimi.

Lapinkangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lapinkangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Lapinkangas on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Lapinkangas on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Lapinkangas ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 30 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Lapinkankaita on 159.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1948–1995

Sana Lapinkangas tai Lapinkankaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Lapinkangas

Lapinkangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Lapinkangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 36 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lapinkangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lapinkangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lapinkankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lapinkangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лапинкангас tarkoittaa nimeä Lapinkangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lappi Lapinkangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Lapinkangas

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lapinkangas.com, lapinkangas.eu, lapinkangas.fi, lapinkangas.info, lapinkangas.name, lapinkangas.net, lapinkangas.org, lapinkankaat.com, lapinkankaat.eu, lapinkankaat.fi, lapinkankaat.info, lapinkankaat.name, lapinkankaat.net, lapinkankaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lapinkangas i Finland. Surname Lapinkangas in Finland.

©Tuomas Salste