Lapinniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lapinniemi

Lapinniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lapinniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 105

v. 2015 105

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lapinniemi on noin sijalla 6 500.

Lapinniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lapinniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Lapinniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Lapinniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1926–1937
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1994

Sana Lapinniemi tai Lapinniemen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Lapinniemi

Lapinniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Lapinniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 114 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lapinniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lapinniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lapinniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lapinniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Lapinniemet ulkomailla

Ruotsissa Lapinniemi oli 21 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лапинниеми ("Lapinnijemi") tarkoittaa nimeä Lapinniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lappi Lapinniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Lapinniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lapinniemi.fi, lapinniemet.com, lapinniemet.eu, lapinniemet.fi, lapinniemet.info, lapinniemet.name, lapinniemet.net, lapinniemet.org, lapinniemi.com, lapinniemi.eu, lapinniemi.info, lapinniemi.name, lapinniemi.net, lapinniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lapinniemi i Finland. Surname Lapinniemi in Finland.

©Tuomas Salste