Lapinoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lapinoja

Lapinoja on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Lapinojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 161

v. 2015 164

v. 2016 160

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lapinoja on noin sijalla 4 600.

Lapinoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lapinoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951–1990
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Lapinoja tai Lapinojan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Lapinoja

Lapinoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Lapinoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 21 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lapinoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Lapinoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lapinojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Lapinoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Лапиноя tarkoittaa nimeä Lapinoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lappi Lapinoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Lapinoja

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: lapinoja.fi, lapinoja.com, lapinoja.eu, lapinoja.info, lapinoja.name, lapinoja.net, lapinoja.org, lapinojat.com, lapinojat.eu, lapinojat.fi, lapinojat.info, lapinojat.name, lapinojat.net, lapinojat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lapinoja i Finland. Surname Lapinoja in Finland.

©Tuomas Salste