Lastuniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Lastuniemi

Lastuniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Lastuniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Lastuniemi on noin sijalla 20 000.

Lastuniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Lastuniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Lastuniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Lastuniemi

Lastuniemi (paikannimi)

Lastuniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Lastuniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Lastuniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ластуниеми ("Lastunijemi") tarkoittaa nimeä Lastuniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Lasse Lastuniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Lastuniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Lastuniemi i Finland. Surname Lastuniemi in Finland.

©Tuomas Salste