Latif: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latif

Latif on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Latif-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latif on noin sijalla 22 000.

Latif-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Latif on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latif ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1994

Sana Latif esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Etunimi Latif

Latif on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Latif oli yhtenä etunimenä 20 miehellä. Samaan aikaan Latif oli 20 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Latif-suku ulkomailla

Ruotsissa Latif oli 190 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Latif oli 143 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Latif on ollut 188 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

20190188143
Latif Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 371 henkeä, joiden sukunimi oli LATIF.

Tšekissä Latif oli 9 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 1 367 henkeä, joiden sukunimi oli LATIF.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 127 henkeä, joiden sukunimi oli LATIF.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latifa Latif.

Samankaltaisia nimiä kuin Latif

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latif i Finland. Surname Latif in Finland.

©Tuomas Salste