Latomaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latomaa

Latomaa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Latomaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 103 max

v. 2014 124

v. 2015 125

v. 2016 123

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latomaa on noin sijalla 5 700.

Latomaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latomaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1995

Sana Latomaa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Latomaa

Latomaa (paikannimi)Katuosoitteissa

Latomaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Latomaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Latomaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Latomaa. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Latomaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Latomaat ulkomailla

Ruotsissa Latomaa oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Латомаа tarkoittaa nimeä Latomaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latif Latomaa tai Latifa Latomaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Latomaa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: latomaa.com, latomaa.eu, latomaa.fi, latomaa.info, latomaa.name, latomaa.net, latomaa.org, latomaat.com, latomaat.eu, latomaat.fi, latomaat.info, latomaat.name, latomaat.net, latomaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latomaa i Finland. Surname Latomaa in Finland.

©Tuomas Salste