Latva-Hoppala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latva-Hoppala

Latva-Hoppala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Latva-Hoppala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2016 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latva-Hoppala on noin sijalla 13 000.

Latva-Hoppala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Latva-Hoppala on melko pitkä nimi.

Latva-Hoppala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latva-Hoppala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Латва-Хоппала tarkoittaa nimeä Latva-Hoppala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Latfwa=Hoppala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Latva-Hoppala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latif Latva-Hoppala tai Latifa Latva-Hoppala.

Samankaltaisia nimiä kuin Latva-Hoppala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latva-Hoppala i Finland. Surname Latva-Hoppala in Finland.

©Tuomas Salste