Latva-Karjanmaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Latva-Karjanmaa

Latva-Karjanmaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Latva-Karjanmaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Latva-Karjanmaa on noin sijalla 15 000.

Latva-Karjanmaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Latva-Karjanmaa on melko pitkä nimi.

Latva-Karjanmaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Latva-Karjanmaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Латва-Карьянмаа tarkoittaa nimeä Latva-Karjanmaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Latfwa=Carianma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Latva-Karjanmaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Latif Latva-Karjanmaa tai Latifa Latva-Karjanmaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Latva-Karjanmaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Latva-Karjanmaa i Finland. Surname Latva-Karjanmaa in Finland.

©Tuomas Salste